ettbarfotabarn.blogg.se

Jag kommer sakna vårt färgglada kök!

Publicerad 2012-11-29 00:15:50 i Allmänt

Jag älskar vårt färgglada kök och jag blir glad varje gång jag ser den gröna tapeten vi satte upp förra året. Stolarna började jag måla för över ett år sedan men det där sista lagret färg glömdes bort och sen har det inte blivit av att jag målat dom. När vi flyttar kommer vi köpa ett nytt köksmöblemang så därför får stolarna vara som dom är :) Ljusslingan i stringhyllan satt jag upp idag i ett försök att få lite julfeeling, och sambon som annars brukar gilla det mesta jag gör inredningsmässigt alternativt inte bryr sig och låta mig härja fritt i hemmet tyckte det var det gräsligaste han sett. Hiss eller diss för ljusslingan?

drömmer mig bort bland vackra tapeter

Publicerad 2012-11-22 21:28:00 i Allmänt

Om allt går som planerat flyttar vi slutet av februari eller i mars. Vi flyttar ifrån vår trea på 69 kvm som ligger mitt i centrum i Växjö till en fyra på 94 kvm som ligger i en ytterstadsdel till Växjö, ca 4 km från "centrum". Och vi längtar! Vi trivs där vi bor nu men att bo så nära en stor väg och utan en riktig trädgård är inte optimalt med småbarn. Lägenheten vi ska flytta till ligger på bottenplan och vi kommer ha en egen stenlagt uteplats och en liten trädgård som där jag kan ställa en odlingslåda och där Love kan leka. Dessutom ligger det en lekplats ett par hundra meter bort. Toppen för en barnfamilj! Vi kommer ha ett extrarum där halva rummet ska bli sambons datorrum och halva mitt pysselrum och jag är löjligt glad. Jag har redan börjat kika lite på tapeter och i vardagsrummet kommer vi ha denna på en vägg:
och så drömmer jag om att ha den här underbara (men alldeles för dyra) tapet på en vägg i sovrummet:

Nerkräkt dator

Publicerad 2012-11-08 16:35:59 i

Love kräktes ner hela min dator när han hade magsjuka för ett par veckor sedan och den dog rätt rejält. Imorgon får jag en ny dator på hemförsäkringen och oj vad skönt det kommer bli med en egen dator igen. Skönt för sambon med så han slipper låna ut son bärbara till mig som är expert på att råka installera diverse konstiga program o grejer på datorer.

Om

Min profilbild

Dreadlocksprydd mamma till Love född 2010. Jag kommer blogga om pyssel, inredning, nära föräldraskap och om min vardag

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela