ettbarfotabarn.blogg.se

Waldorfdocka för en femma

Publicerad 2012-10-28 01:20:08 i

Hittade en liten waldorf/steinerdocka (den brunhåriga på bilden) på en loppis idag för en femma. Love går på en waldorfförskola där det finns flera stycken fina dockor i varierade storlekar att leka med men nu har han en egen liten :)
Någon gång ska jag våga mig på att göra en egen docka till honom.

en stubbe, hus och trädgård i filt

Publicerad 2012-10-26 00:10:00 i Allmänt

Nu har dom små träfigurerna fått en stubbe och en liten damm samt ett grönsaksland. Porslinsvampen är köpt på secod hand och jag tror det få vara färdigt nu. 
 
Frågan är vad tusan jag nu ska sysselsätta mig med när barnet sover och jag har tråkigt. Fantasin ligger på noll just nu. Jag har nyss gått klar en nybörjarkurs i stickning så kanske borde jag våga mig på att sticka en enkel barnkofta?
 
 

Loves lilla köksdel i vårt kök

Publicerad 2012-10-24 20:18:00 i Allmänt

I vår kök har Love en egen liten spis med diverse tillbehör. Någon gång ska det upp två hyllplan ovanför spisen som får agera förvaring och kanske bygger vi också en liten diskho längre fram.
 

En liten familj

Publicerad 2012-10-15 00:37:00 i Allmänt

De senaste dagarna har jag hunnit pyssla till barnet när han sovit. En liten familj har jag fått till och en lövbädd till den minsta och en större till en av dom stora, one more to go! Ett litet hus har dom också fått men det blev inget vidare så jag får tänka om där och hitta på något annat. Kanske en stubbe eller ett tält?
 
Och jösses vad svårt det var att få till vettiga bilder med min iphone, familjen har inte olika färg på ansikte och kropp.

en kort presentation

Publicerad 2012-10-07 21:08:07 i Allmänt

Jag är 21 år gammal, dreadlocksprydd och något vimsig. Lever tillsammans med min sambo och vårt barn som nyss fyllt två samt två katter. I mitt förälskaskap har det hela tiden känts självklart att lyssna på min magkänsla och instinkter och framförallt att lyssna på mitt barn, sjala, samsova och vara nära. I framtiden hoppas jag att vi kommer bo på landet där vi kan ha höns och odla, men att resa runt i världen med familjen och unschoola barnet lockar också. 
 
 
Jag gillar att pyssla och det kommer troligtvis bli mycket pyssel i den här bloggen. Jag kommer också skriva om inredning, vardag och mina tankar. 

Om

Min profilbild

Dreadlocksprydd mamma till Love född 2010. Jag kommer blogga om pyssel, inredning, nära föräldraskap och om min vardag

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela