ettbarfotabarn.blogg.se

moln med tovade droppar

Publicerad 2013-01-25 23:08:00 i Allmänt

Gjorde ett moln för att hänga upp i Loves fönster för ett tag sedan. Själva molnet är handsytt av filttyg och dropparna har jag tovat. Glittret runt om molnet vet jag inte riktigt vad jag tycker om, men Love gillar glitter så han blev nöjd.
 
 

Allt blev så väldigt annorlunda mot vad jag trodde för fem år sedan

Publicerad 2013-01-20 01:42:00 i Allmänt

Jag har alltid gillat färg, och under min tonårstid testade jag de flesta färgerna på mitt hår. Det ena färggladare än det andra. En påsk hade jag rosa hår med en turkos slinga i mitten av luggen tillsammans med rosa och turkosa fakedreads och gula cyberlocks. Inte helt olikt ett påskägg. Jag minns att jag tänkte att när jag var "vuxen" skulle jag ha många mer piercingar och tatueringar, och jag skulle minsann inte skaffa barn innan 30 och jag skulle vägra Svenssonlivet och allt vad det innebar.
Och nu sitter jag här med sambo, barn, hund och en katt i ett bostadsområde där det mest bor pensionärer och barnfamiljer. Jag drömmer fortfarande om att flytta utomlands ett tag och se något annat och att leva ett mer naturligt liv men jag känner inte att det måste hända nu så som jag gjorde då.  Allt blev så väldigt annorlunda, och det blev så himla lycket bättre.
 
 

pimpade små barnstolar

Publicerad 2013-01-18 22:05:59 i Allmänt

Vilken skillnad det gör med lite färg! Och jag är nöjd, likaså är lillskrutt som gillar att bygga tåg med stolarna och att dansa på dom. 
 

ett nytt år

Publicerad 2013-01-07 00:42:00 i Allmänt

Jul och nyår har passerat och det är ett nytt år. De senaste veckorna har varit hektiska med olika firanden, heltidsplugg utan ledighet över jul och flyttpackande. Igår flyttade vi in i vår nya lägenhet och även om det är många flyttkartonger kvar att packa upp tänker jag tillåta mig själv att koppla av ett par dagar utan massa måsten, jäktande och magont som kommer på köpet av all stress. Och jösses så välbehövligt det är. 
 
 

Om

Min profilbild

Dreadlocksprydd mamma till Love född 2010. Jag kommer blogga om pyssel, inredning, nära föräldraskap och om min vardag

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela